Închide

Versiunea tiny a Jazz in the Park, din parcul etnografic al Clujului, va fi organizată anual. ”Pentru noi, să organizăm acest eveniment a fost o descătușare”

Actualitate by Mihai Prodan - sept. 21, 2020 0 191

Unul dintre puținele festivaluri care au avut loc în Cluj în acest an în ciuda pandemiei de coronavirus, Jazz in The Park cu versiunea sa mai mică mutată în parcul etnografic din Cluj-Napoca, va avea loc de acum în fiecare an.

Festivalul din weekend, ”Jazz in the park – tiny version”, a fost creat, spun organizatorii, din dorința de a aduce normalitate în viața culturală pe timp de pandemie, și devine un eveniment de sine-stătător ce va avea loc de acum înainte în fiecare an în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. ”Pentru noi, să organizăm acest eveniment a fost o descătușare” spune directorul festivalului, Alin Vaida. ”În mod normal, când organizăm un eveniment, presiunea pe care o simțim e una pozitivă, fiindcă vrem să facem totul cât de bine. Acum presiunea a fost să nu facem nicio greșeală contextuală. Dar considerăm acest festival o victorie de moral. Abia acum, că s-a terminat, ne bucurăm cu adevărat de ce am făcut. Și sperăm că am dovedit că se poate simți normalitatea, chiar și pe timp de pandemie”.

Vaida spune că această tiny version a festivalului Jaz in the Park – care va fi organizat anual și de acum înainte în parcul central al Clujului după încheierea pandemiei – va fi organizată și ea, anual, în parcul etnografic. ”Ne dorim să continuăm Tiny Version în Parcul Etnografic și cu această ocazie să ne implicăm în promovarea și dezvoltarea și acestui loc”, spune el.

În weekend la festival au participat, conform estimărilor organizatorilor, 1.500 de persoane, căci numărul a fost limitat la cel mult 500 de participanți pe zi de eveniment.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.