Închide

USR, blat cu PNL la Cluj?

ActualitateAdministrațieTop News by Cosmina Fernoaga - ian. 07, 2019 0 1116

Despre toate promisiunile neonorate nu-l întreabă nimeni nimic pe Emil Boc – arată reprezentanții PSD, deputatul Horia Nasra și consilierul local Dan Morar. „Este cât se poate de evident că în mandatul său de primar, Emil Boc nu a realizat absolut nimic în materie de infrastructură, dar în afară de noi, nimeni nu îi mai cere socoteală. Mă întreb, cei din USR de ce nu se aud deloc în spațiul public? Ei nu au nimic de obiectat, nici un reproș de făcut administrației Boc? Este clar că un blat cu PNL-ul, altfel nu îmi explic de ce sunt atât de tăcuți. Boc se laudă în fiecare an cum o să rezolve problema traficului, cum o să facă el rețea de metrou.  De obicei iese la radio cu tema aceasta, toamna, când se întorc studenții și se aglomerează și mai mult orașul. Lumea devine nervoasă și atunci iese Boc să mai zică, cum o să facă el metrou, cum metroul nu va fi ca cel de la București, că va fi un metrou al viitorului – de parcă esențial este să compare ceva ce noi nu avem cu ceva ce există deja la București – apoi iese din nou și o întoarce că nu mai face metrou că face tren metropolitan, apoi iar revine la metrou și tot așa. Iar fiecare an se închide cu zero obiective realizate în materie de infrastructură. Următoarea toamnă, Boc o ia de la capăt. Și nimeni, în afară de noi, nu spune că omul acesta n-a construit, de fapt, nimic în mandatul său. USR-iștii tac. Probabil au de gând să meargă cu un candidat comun la prezidențiale și poate și la Primăria Clujului, motiv pentru care nu sunt interesați să-l critice pe  Boc”, a arătat președintele PSD Horia Nasra.

În replică, vicepreședintele USR, Elek Levente, a ținut să precizeze că nu există niciun soi de cooperare cu PNL, nici la nivel local și nici la nivel central. „În primul rând, USR nu face blaturi. Acesta este un termen familiarizat în alte partide si total străin pentru noi. În al doilea rând, USR nu are niciun fel de înțelegere sau alianță cu PNL, nici pe plan local si nici la nivel național. Eu personal am postat pe rețele de socializare în mai multe rânduri si voi posta în continuare despre derapajele administrației Boc. USR Cluj probabil nu a avut motive sau nu a considerat că e oportun să acționeze, dar acest lucru nu înseamnă că ar exista vreo înțelegere cu PNL”, a comentat Elek Levente

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare