Închide

Urmărit internațional, căutat de autoritățile cehe pentru șantaj, violare de domiciliu și lipsire de libertate, depistat la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 15, 2022 0 119

Urmărit internațional, căutat de autoritățile cehe pentru șantaj, violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal, a fost depistat la Cluj.

Bărbatul a fost găsit de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, cu aportul polițiștilor de frontieră de la aeroport și a ”mascaților” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. În cauză a fost înregistrat un prejudiciu total de circa 305,000 de euro,a rată anchetatorii.

Suspectul, un cetățean ucrainian de 39 de ani, a fost prins în urmă cu două zile de polițiștii de la investigații criminale și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea lui pentru 24 de ore. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar ulterior prezentat Curții de Apel Cluj, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea extrădării către autoritățile judiciare din Cehia.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare