Închide

Untold 2017: se scot la vânzare primele abonamente. Cât costă pachetele promoționale și când e programat cel mai mare festival din România

ActualitateTop News by Catalin Suciu - nov. 23, 2016 0 1152

După două ediții peste așteptări, organizatorii anunță vânzarea primelor pachete promoționale pentru Untold 2017. Ediția de anul următor va avea loc în perioada 3-6 august (4-7 a fost anul acesta), iar primele pachete cu bilete se vor scoate la vânzare vineri, 25 noiembrie, acestea putând fi achiziționte online în regim de preînregistrare pe site-ul festivalului.

O persoană preînregistrată poate cumpăra cel mult patru bilete. Prețul promoțional propus pentru primele 5000 de abonamente este de 333 de lei plus taxe, în timp ce pentru o singură zi, biletul de participare costă 200 de lei +taxe.  Prin comparație, prețul unui abonament obișnuit, fără reducere, va fi de 550 de lei pentru toate zilele de festival şi biletele de o zi vor avea preţul de 250 de lei plus taxe. Acestea vor fi disponibile doar din 2017.

Tot vineri vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP.  Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, funcţional începând cu data de 25 noiembrie, ora 18.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au preînregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului. O dată cu punerea în vânzare a primelor bilete şi abonamente, festivalierii vor putea să aleagă şi dintre opţiunile de cazare disponibile.

Anul trecut, primele 5000 de abonamente s-au vândut la prețul de 222 de lei și s-au epuizat în doar câteva minute. Ulterior, s-au adăugat alte 5000 de abonamente, la același preț, care s-au vândut, de asemenea, extrem de repede.

„Am avut multe reacţii pozitive de la cei din industrie, de la artiști sau manageri iar asta ne obligă să ne autodepăşim”, spune Bogdan Buta, managerul festivalului. Cât despre artiştii care vor urca pe scenele Untold 2017, acesta a spus că vor fi atât DJei apreciaţi de publicul de la Cluj şi deja prezenţi în festival, cât şi de unii noi care ar veni pentru prima oară în România. Deja organizatorii au lansat un sondaj printre fanii festivalului pentru a se interesa ce artiști își doresc să vadă la ediția a treia a festivalului. „Pentru unii DJ, festivalul de la Cluj a fost cel mai bun eveniment din an. Ne-au și spus asta mulți dintre cei care au participat la Untold. Armosfera de festival este cea care contează, în primul rând. Pentru asta vine toată lumea. Vom încerca oricum să aducem numele pe care fanii și le doresc la ediția a treia a festivalului. Chiar m-am întâlnit cu Armin la Amsterdam și chiar mi-a spus personal cât de încântat este de Untold”, a completat Buta.

De altfel, Armin van Buuren a fost DJ-ul care a oferit cel mai spectaculos show la ediția Untold 2016, mixând mai bine de patru ore (peste programul convenit cu organizatorii) pe scena principală a festivalului, cea de pe stadionul Cluj Arena.

La final, Armin a îngenunchiat în fața Clujului. Detalii AICI:

UPDATE FOTO/VIDEO Armin van Buuren a inghenuncheat in fata Clujului dupa ce a mixat pana dimineata.Primarul Boc a stat pana la final

Adrian Chereji, director de Markering și Comunicare UNTOLD a amintit că anul trecut festivalul a adunat 300.000 de fani în patru zile, dintre care 30.000 din afara ţării (din 60 de ţări). Cei mai mulţi festivalieri de peste hotare au venit din Marea Britanie, urmaţi de cei din Statele Unite ale Americii, Olanda şi Germania.

Untold 2016 a avut loc în perioada 4-7 august, cu participarea primilor  DJ din Top 5 ai lumii- Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali. Untold Festival a fost desemnat  BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda şi e pe lista scurtă şi pentru noua ediţie.

Aftermovie Untold 2016:

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare