Închide

Una dintre cele mai așteptate trupe de la Electric Castle și-a anulat concertul pe care trebuia să-l susțină sâmbătă

ActualitateFestival by Catalin Suciu - iul. 19, 2018 0 394

Deși erau headlineri la Electric Castle, cei de la London Grammar au transmis că nu vor putea onora spectacolul din cauza problemelor de sănătate ale solistei Hannah.

„Ne pare foarte rău să anunțăm că, din cauza problemelor de sănătate, nu vom mai participa la Festivalul Colours of Ostrava, din Cehia, și la Festivalul Electric Castle din România. Ne simțim devastați pentru că nu ne putem ține de aceste angajamente și nu vă putem vedea pe toți. Sperăm să avem ocazia pe viitor să cântăm pentru voi”, au transmis cei de la London Grammar.

Organizatorii Festivalului Electric Castle 2018 au declarat că fac eforturi pentru a găsi un nou artist sau o trupă care să fie headliner duminică, deși totul este pe ultima sută de metri. De asemenea, aceştia au precizat că persoanele care îşi doresc să primească banii înapoi pe biletul special cumpărat pentru ziua în care era programat concertul London Grammar trebuie să trimită un e-mail pe adresa festivalului prin care să solicite acest lucru, făcând dovada că biletul nu a fost utilizat.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare