Închide

Economica.net: Autostrada Sebeş – Turda: lotul unde „aluneci ca pe gresie”, depistat cu probleme şi la cele mai noi teste. Constructorul le neagă

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 20, 2018 0 373

Telenovela cu lotul 3 al autostrăzii Sebeş – Turda pare fără sfârşit. Surse de la Drumuri spun că şi ultimele teste au indicat probleme de planeitate şi rugozitate pe acest tronson, însă constructorul italian insistă să nege existenţa lor.

i cele mai recente măsurători de pe lotul 3 al autostrăzii Sebeş – Turda au indicat probleme de rugozitate şi planeitate pe mai bine de trei kilometri, au spus pentru Economica.net surse din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Prin urmare, suprafeţele cu probleme vor fi frezate şi reasfaltate. „În actul semnat şi-au asumat că vor freza pe o distanţă de trei kilometri, unde au fost semnalate probleme, inclusiv la ultimele teste”, au explicat sursele, adăugând că al treilea rând de teste a fost făcut inclusiv cum a vrut constructorul, cu pendulul şi lata, iar reprezentanţii săi au fost de faţă.
Contactat de Economica.net, un reprezentant al Tirrena Scavi a negat însă că ar fi probleme.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare