Închide

Un startup lansat de o clujeancă la New York primeşte o finanţare de 20 milioane dolari

EconomieTop News by Mihai Prodan - ian. 29, 2019 0 1107

O clujeancă ce a lansat o rețea socială inovatoare în Statele Unite a primit o rundă de finanțare de 20 de milioane de dolari.

Knotch, căci așa se numește rețeaua fondată de clujeanca Anda Gânscă în Statele Unite, a anunțat azi că a primit o rundă de finanțare de 20 de milioane de dolari, serie B, de la fondul de investiții New Enterprise Associates. „Această rundă de finanțare va accelera oferta de produse a Knotch și relațiile cu clienții, va crește prezența în America de Nord și va porni expansiunea globală”, arată compania.

Knotch s-a lansat pe piață în 2015 cu misiunea de a aduce date specialiștilor în marketing în timp real și permite brandurilor să măsoare și să optimizeze conținutul digital bazat pe date ca audiență și comportament, implicare, dar și atitudinea acestora față de informație. Cele 20 de milioane de dolari atrase ar urma să ajute produsul să ajungă pe piețe globale. „Brandurile au dorința să înțeleagă eficiența conținutului lor digital distribuit pe mai multe canale, o nișă care nu fusese acoperită înainte de Knotch”, spune Hilarie Koplow-McAdams, de la fondul de investiții.  „În urmă cu câțiva ani Knotch era lansat ca să ofere marketerilor soluții ca să înțeleagă transparent impactul conținutului lor pe canale digitale din punct de vedere emoțional, comportamental, demografic și, în final, din punct de vedere al busines-ului. În ultimii ani am dezvoltat și scalat seria de produse ca să putem integra planificarea, bornele și măsurătorile necesare”, spune Gânscă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare