Închide

Un paramedic clujean diagnosticat cu leucemie are nevoie de donații pentru tratament; unde poți dona și cu cât au reușit colegii săi să îl ajute

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 10, 2015 0 370

Vești bune pentru paramedicul clujean diagnosticat cu o boală necruțătoare în urmă cu două luni și care avea nevoie de 150.000 de euro pentru tratament: până acum colegii săi de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au reușit să adune, în campania de ajutorare a sa, peste 100.000 de euro.

Una dintre metodele prin care colegii paramedicului Florin Benea, plutonier major, au colectat bani pentru acesta a fost un concert caritabil, programat aseară la Casa de Cultură a Studenților și unde au concertat Iris, Coco, Pact și Semnal M.

La concertul de aseară au asistat peste 800 de persoane, între care și soția lui Benea, care  a primit din partea componenţilor trupelor nominalizate un tricou personalizat, cu semnăturile lor, pentru a-i încuraja pe cei doi soți şi a le reaminti că nu sunt singuri pe acest drum. Sumele donate până în prezent de către toţi cei care au manifestat empatie şi solidaritate cu paramedicul clujean au depăşit 100.000 de euro, din cei 150.000 necesari intervenţiei chirurgicale de specialitate.

Benea a fost diagnosticat în decembrie cu leucemie și are nevoie de un transplant de măduvă osoasă.
Soția sa, Ramona Benea, e asistentă medicală în Dej – iar cei doi au un copil de 3 ani.
Până acum, ca să adune banii necesari tratamentului, colegii lui Benea nu au organizat doar concertul caritabil de aseară – ci și două concerte caritabile în Dej și Gherla, precum și un meci de fotbal la Dej, cu „generația de aur” a României și un târg de mărțișoare. Banilor colectați li s-au adăugat și cei obținuți din vânzarea apartamentului pe care familia a fost nevoită să-l înstrăineze pentru acoperirea costurilor operației.

Iată unde mai puteți face donații:
RO 86 BTRL RON CRT 0152660201 – în lei

RO 36 BTRL EUR CRT 0152660201 – în euro

RO 40 BTRL USD CRT 0152660201 – în dolari

SWIFT: BTRLRO22

deschise la Banca Transilvania – sucursala Dej, titular de cont Ramona Benea

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare