Închide

Polițiștii din Cluj au tăbărât în Dej: zeci de amenzi, de 30.000 lei, într-o singură zi

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 10, 2015 0 237

Amplă acțiune a polițiștilor astăzi la Dej, unde nu mai puțin de 70 au fost detașați în piețe, baruri și firme. Bilanțul – amenzi de 30.000 de lei.

Polițiștii au descins azi în pieţe agro-alimentare, localuri publice, societăţi comerciale pentru combaterea evaziunii fiscale și a comerţului ilicit, precum şi a contrabandei cu produse accizabile. Totodată, s-a verificat respectarea prevederilor legale privind asigurarea cu sisteme de securitate a obiectivelor economice, cu precădere a caselor de schimb valutar, precizează IPJ Cluj . Activităţile au vizat, de asemenea, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, a faptelor care tulbură ordinea şi liniştea publică şi respectarea regimului armelor şi muniţiilor.
În activitatea de azi au fost angrenaţi peste 70 de poliţişti care au verificat activitatea a circa 50 de persoane fizice şi juridice care desfăşoară activităţi comerciale. Totodată, au fost oprite în trafic, pentru control, aproximativ 130 de autovehicule. Rezultatele acțiunii de azi – 67 amenzi aplicate, în valaore de aproximativ 30.000 de lei – dar și două permise de conducere reținute și două certificate de înmatriculare retrase.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare