Închide

Un nou sezon, același obiectiv. “Sper să nu mai avem emoții cu salvarea. Istoria acestui club ne obligă la mai mult”

Actual de ClujSport by Catalin Suciu - iun. 09, 2014 0 230

 

„Studenții” mută pe piața transferurilor, ultimul jucător sosit fiind sârbul Sașa Stojanovic. Mijlocașul în vârstă de 31 de ani a semnat un contract valabil un an și va fi prezent la reunirea lotului Universității.

stojanovic

Stojanovic a plecat în Olanda pe când avea doar 18 ani, fiind remarcat de PSV Eindhoven. După cinci ani petrecuți acolo, jucătorul a ajuns la FC Eindhoven (35 de meciuri, 6 goluri), iar apoi la RBC Roosendaal (62 de meciuri, 13 goluri). A mai jucat la Aris Limassol (Cipru), Hapoel Haifa (Israel) și Ethnikos Achna (Cipru).

A revenit apoi la Radnicki Nis, echipa din orașul natal și a devenit rapid unul dintre lideri. În ultimul sezon a bifat 29 de meciuri și 7 goluri pentru formația care a încheiat pe locul 6 campionatul Serbiei.

Universitatea i-a mai adus în această pauză competițională pe Petar Jovanovic, Raul Costin și i-a prelungit angajamentul lui Karim Boutadjine.

 Ne dorim mai mult, e un proiect serios la U Cluj. Ne dorim să avansăm în clasament, ne dorim locuri mai bune, poate o clasare în primele 10 ale campionatului. Obiectivul va fi însă salvarea de la retrogradare şi la anul. Uşor-uşor, vrem să dăm şi suporterilor mândria pe care o au. Tradiţia şi istoria acestui club, ataşamentul acestor suporteri minunaţi ne obligă să încercăm să fim cât mai sus în clasament”, a spus Mihai Teja, antrenorul Universității Cluj, pentru Dolcesport. 

 

foto:Mihai HENDEA

foto:Mihai HENDEA

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu