Închide

EXCLUSIV: Jolidonul vrea să renunțe la echipa de handbal, dar nu de tot. Alexandrion Grup pune condiții: „Luăm tot sau deloc!”

Recomandarea redacțieiSport by Catalin Suciu - iun. 06, 2014 0 412

Actualdecluj.ro a informat în exclusivitate faptul că echipa de handbal feminin ”U” Jolidom  urmează să fie preluată de Alexandrion Grup. Campionatul s-a încheiat, însă viitorul echipei e un mare semn de întrebare.  Jolidon , compania care a susținut financiar în ultimii ani echipa, nu vrea să renunțe la toate acțiunile, iar Alexandrion a propus să preia întreg pachetul de acțiuni.

foto: digisport.ro

foto: digisport.ro

„Studentele” au încheiat sezonul pe locul 4 și s-au calificat în următoarea ediție a Cupei Cupelor la handbal feminin. În ultimele luni grupul Alexandrion a negociat cu reprezentanții Jolidon condițiile în care ar putea prelua echipa , dar până acum nu s-a ajuns la o înețelegere. Alexandrion Grup a transmis că vrea să investească în formația clujeană, dar a cerut toate acțiunile, iar aici s-au împotmolit negocierile. Milionarul care conduce Alexandrion, Nawaf Salameh, și-ar fi dorit să ia echipa, însă Jolidon nu vrea să renunțe de tot.

Compania care a susținut financiar echipa în ultimii ani intenționează să renunțe la o parte din acțini, însă ar vrea să rămână la echipă, chiar dacă nu își mai permite să investească. În momentul de față, datoriile clubului trec de 200.000 de euro, jucătoarele fiind neplătite de mai multe luni. O parte chiar și-au depus și memorii.

„Dacă Jolidonul cedează acțiunile, vom prelua echipa. S-a discutat și de buget și de tot ce este nevoie. Dar vrem să preluăm și să conducem noi totul”, a declarat pentru actualdecluj.ro un reprezentant al Alexandrion.

 CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. “U” Jolidon poate deveni o forță în România. Alexandrion Grup vrea să preia echipa și să se bată cu Baia Mare din sezonul viitor

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu