Închide

Mai mulţi copaci şi un stâlp au fost doborâţi de vânt în Andrei Mureșanu, două maşini fiind avariate

Actual de ClujSocial by Catalin Suciu - iun. 09, 2014 0 194

Mai mulţi copaci şi un stâlp au fost doborâţi de vânt la Cluj-Napoca, două maşini fiind avariate, duminică seară, în urma unei furtuni puternice, transmite mediafax.

 

foto: Mediafax

foto: Mediafax

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, trei copaci şi un stâlp au fost doborâţi de vânt, duminică seară, la Cluj-Napoca, două maşini fiind avariate.

Noi am fost solicitaţi să intervenim în cartierul Andrei Mureşanu, unde un stâlp şi un copac au căzut peste un autoturism. Nu au fost persoane rănite. Am intervenit cu o autospecială şi cu echipamente speciale, astfel încât pompierii să poată tăia şi îndepărta copacul de pe stradă„, a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Biriş a mai spus că alţi doi copaci au căzut în centrul oraşului, lângă Prefectură şi pe strada Scorţarilor, iar acolo „au intervenit echipele de la Spaţii Verzi din cadrul Primăriei”.

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare