Închide

Un nou șantier schimbă circulația pe malul Someșului de luni

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - aug. 26, 2016 0 471

Noi reglementări de circulație au fost instituite de primărie ca urma a deschiderii unui nou șantier pe strada Dragalina. În zona trecerii de pietoni spre podul Elisabeta se va lucra timp de 10 zile la rețeaua de canalizare de către Compania de Apă Someș ca urmare a unor avarii apărute în zonă. Șantierul va fi instalat de la începutul săptămânii următoare și va aduce restricții pentru circulația auto și pietonală din zonă. 

Primăria a anunțat că, de luni, 29 august, pe durata desfășurării lucrărilor de către Compania de Apă Someș S.A., circulația auto pe strada Dragalina se va realiza alternativ pe o bandă de circulație, semnalizată prin indicatoare rutiere și piloți de dirijare, având în vedere că se va restricționa irculația pe banda carosabilă de mers dinspre centru spre cartierul Grigorescu, pe o lungime de 50 metri, ca urmare a instalării șantierului.

În plus, se va reloca parțial trecerea de pietoni existentă înspre cartierul Grigorescu prin culuar pietonal protejat pe partea carosabilă dar și stația de autobuz din zona podului Elisabeta va fi relocată cu aproximativ 30 de metri, spre strada Horea.

Potrivit primăriei,  lucrarea, inclusiv partea de refacerea prin asfaltare a acestei străzi, va dura maximum 10 zile. „Ne cerem scuze participantilor la trafic pentru disconfortul creat și îi rugăm să se conformeze reglementărilor temporare de circulație”, a adăugat Biroul Mass media al primăriei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu