Închide

Un nou început de weekend, un nou film în Iulius Parc (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - aug. 26, 2020 0 93

E ok să te uiți la Netflix, dar știi ce e și mai cool? Să petreci timp cu prietenii tăi, în aer liber, la un film care combină două genuri total opuse: drama și comedia. Pelicula ce va rula în această săptămână la Movie Nights, în Iulius Parc, îți va da un boost de bună dispoziție.

Petrece ultimul weekend al verii în Iulius Parc, la film, sub clar de lună! Vineri, 28 august 2020, de la ora 21.00, Movie Nights îți prezintă pelicula „Blinded by the Light”, apărută în anul 2019. Un adolescent încearcă să își înțeleagă familia și să se integreze în comunitate, însă descoperă muzica lui Bruce Springsteen, iar acest lucru îl determină să privească lucrurile cu alți ochi. Producția îmbină drama, pasiunea pentru muzică și situațiile umoristice. Rezervările se pot face accesând pagina de Facebook a evenimentului.

Pentru ca „sala de cinema” outdoor să fie cât mai cozy și friendly, noul partener al Movie Nights, Cemacon, îți pune la dispoziție șezlonguri confortabile, pentru și mai multă relaxare.

Movie Nights este un proiect Iulius Mall Cluj și Raiffeisen Bank, ce are loc în Iulius Parc, oferindu-ți prilejul de a te bucura de filme în aer liber și în siguranță. Accesul este gratuit, însă, pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate. În plus, fluxul de intrare și ieșire în perimetrul evenimentului este diferențiat, la intrare este monitorizată temperatura și se  impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, filmul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook a evenimentului.

W: www.iuliusmall.com    

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu