Închide

În plină campanie electorală, primarul Șulea inaugurează o parte din parcul amenajat pe amplasamentul fostului Poligon

ActualitateAdministrațiePoliticaTop News by Actual de Cluj - aug. 26, 2020 3 940

Primarul Floreștiului Horia Șulea (care și-a înscris candidatura pentru un nou mandat, la alegerile din 27 septembrie), a organizat un amplu eveniment de lansare pentru parcul de agrement, amenajat pe fostul amplasament al Poligonului de pe strada Tăuțiului.

Conștient că inițiativa sa e pur electorală, Șulea a invocat o scuză penibilă, cum că întâmplarea pandemiei de Covid-19 face ca evenimentul lansării să se plieze pe precampania electorală.

„Unii au început să mă acuze că fac campanie. Nu e adevărat. Dacă toate lucrurile mergeau bine, alegerile locale erau trecute demult, deci nicio legătură evenimentul de astăzi cu aspecte care țin de politichia româneasca”, a spus Șulea în fața oamenilor adunați în parc.

Șulea n-a fost însă preocupat să explice și motivul pentru care a mai fost necesar un eveniment de lansare – în plină campanie electorală – mai cu seamă că investiția din parc nici măcar nu e definitivată. Dimpotrivă, o recunoaște chiar el, din cele zece hectare dedicate parcului de joacă și de agrement, aproximativ două hectare au fost amenajate. Pentru restul obiectivelor – cele mai importante – Primăria Florești se află de abia în faza „autorizației de construire”.

„De astăzi avem autorizația de construire pentru centrul cultural care se va construi în fața acestei esplanade, avem autorizație și pentru bazinul de înot, care se va realiza între centrul cultural și strada Sub Cetate. De asemenea, am primit avizul de la Compania de Investiții pentru amplasamentul din partea de sud, unde vom amenaja zona pentru petrecerea timpului liber, cu teren de sport, pistă de alergare etc.”, a povestit Șulea.

Totul este meritul echipei din Primăria Florești, s-a mai lăudat Șulea, „oameni cu care el a pornit la drum când și-a preluat mandatul de primar în 2016”. Pe un singur om l-a omis Șulea din discursul său, pe viceprimarul Bogdan Pivariu, contracandidatul său la Primăria Florești.

Tânărul Bogdan Pivariu a fost la rândul său parte din echipa administrativă a Primăriei Florești, în mandatul 2016-2020, însă primarului Șulea nu îi face deloc plăcere să recunoască.

Din pricina problemelor cu justiția avute de Șulea, liberalii l-au preferat pe Bogdan Pivariu în competiția pentru Primăria Florești. Șulea nu și-a acceptat situația, ambiționându-se să candideze împotriva partidului care l-a consacrat. Inițial a cochetat și cu alte partide, dar în final Șulea s-a înscris independent în cursa electorală.

Pe cele aproximativ două hectare din parc – pe care Șulea îl numeșe SMART – s-au realizat:

 • suprafața aparate de joacă: 965 mp
 • suprafță spatii verzi amenajate: 5.390 mp.
 • dotări: 5 ansambluri de joaca mari, balansoare, echipament de joaca de catarare, leagane, minitribuna, scena, grup sanitar, foisor, cismea, băncuțe
 • Alei, covoare de iarbă
 • Arborii de dimensiuni mari au fost păstrați

Sursa Foto: Facebook

3 comentarii

 1. Inteligentu’ asimptomatic Șulea – zis și dosar penal – face orice sa mai fie ales de analfabeții din Florești. Parcu’ că parcu’ dar sa vezi ce forță va avea micu’ cu mustar, scene pline de țărani cântători și puradei centrifugati in linghișpir. Și eu sper că eroarea genetica Șulea sa nu mai aibă cheia de intrare la primărie.

 2. Felicitari.Este forte bine ca v-ati lepadat de consilierii PNL.

  Sullfa de Camelia crede ca inca face legea in Floresti.Suntem curiosi ce studii are…..daca are……
  Multa baftfta fara analfabeti

Scrie un comentariu