Închide

Un medic chirurg atacă dur Clinica de Pediatrie II din Cluj. „Sunt dezgustat. Rușine! Rușine celor care numesc medici!”

ActualitateTop News by Catalin Suciu - nov. 18, 2017 1 9128

Mihai Așchilian e chirurg. A lucrat în străinătate ani de zile, la Stuttgart, la Rotterdam, în Italia sau la Strasbourg, în Franța.

Recent, doctorul Așchilian și-a internat fetița la Clinica de Pediatrie din Cluj-Napoca și a rămas dezgustat după 5 zile petrecute în spital.
Chirurgul scrie pe pagina sa de facebook că:

„În perioada 10-15 Noiembrie 2017 fiica mea a fost internata in Clinica Pediatrie 2 salon 4 (…) Sunt dezgustat de ceea ce am putut vedea în acele zile. Timp de 5 zile n-am știut cine este medicul curant, ce tratament are fiica mea , nu s-au luat analize pentru ca vezi Doamne este weekend și laboratorul nu funcționează (într-un centru care se dă universitar). Mila Domnului este cea care funcționează în weekend la Pediatrie2 Cluj-Napoca. Am cunoscut o mulțime de medici suficienți, așa cum este de fapt întreg sistemul medical românesc. Îmi este rușine de acest post pentru că în lista mea de prieteni sunt mulți chirurgi și medici din alte țări, însă vorba celor de la Parazitii: “asta-i realitatea și nimeni n-are cum să schimbe căcatul”.
Rușine!!!! În primul rând celor care se numesc medici, asistentelor, managerului întregului sistem universitar!”, a fost mesajul doctorului.


Citiți și

Imaginile suferinței. O pacientă a lăsat în urmă un colaj sfâșietor cu cozile interminabile la care sunt obligați să aștepte bolnavii de cancer în Cluj

Un comentariu

  1. Stimate domn ziarist, ati publicat ca stiri de scandal minciuni postate pe facebook, de catre un medic suficient de arogant incat sa isi calomnieze colegii de breasla! Sa va fie rusine ca nu verificati informatiile! Va invit in Clinica Pediatrie 2 sa vedeti la ce ora pleaca medicii ( desi figureaza pana la ora 15 in programul de lucru), sa ascultati cum li se explica parintiilor tratamentul copiilor si sa vedeti ce curat e comparativ cu alte spitale din Romania! De abia atunci va rog sa scrieti despre acesti oameni! Dupa ce veti vedea rezidentii plecand dupa o garda de 24 ore a doua zi la ora 14-20! Va invit sa lucrati atatea ore cu rabdare si calm sa ascultati fiecare parinte nervos, sa linistiti fiecare copil care plange si in acelasi timp sa calculati dozele pe kgc si sa completati si 3 pagini despre actul medical! Pana atunci nu mai discreditati oameni care lucreaza cu toata dedicarea si puterea de sacrificiu!

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare