Închide

Un hoț de buzunare din Cluj prins după ce a furat un portmoneu pe troleibuz are 59 de ani. Abia fusese eliberat din închisoare. ”Ăsta e el, toată viața asta a făcut”

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 05, 2019 0 266

Neobișnuit: un hoț de buzunare a fost prins în Cluj-Napoca în urmă cu două zile, în flagrant – iar autorul are 59 de ani.

Hoțul a fost prins după ce a furat ziua în amiaza mare, într-un troleibuz, în jurul orei 14, în 3 decembrie. Surse judiciare spun pentru actualdecluj.ro că bărbatul era cunoscut ca vechi hoț de buzunare, cu o carieră de decenii întregi la activ, și abia fusese eliberat din închisoare. ”Colegii l-au recunoscut în troleibuz. Abia a fost eliberat din penitenciar, la începutul lunii octombrie. L-au oprit, i-au făcut control sumar, au găsit portmoneul asupra lui când a coborât. Au găsit ”mortul”, cum se spune în jargonul judiciar, adică portmoneul furat. Atunci comisese furtul. El cu asta se ocupă, ăsta e el, toată viața asta a făcut. Se poate spune că e o persoană cu vechi ștate în furturile de buzunare, genți și poșete”.

UPDATE Împotriva hoțului de buzunare de aproape 60 de ani nu s-a luat nicio măsură preventivă; după cele 24 de ore cât a fost reținut de polițiști, acesta a fost lăsat să plece, fiind cercetat în stare de libertate.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare