Închide

Trenul lui Moș Crăciun leagă Clujul de Huedin de azi, sute de copii în prima cursă, operatorul a trebuit să suplimenteze vagoanele. ”Nu se așteptau să aibă așa amploare”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 05, 2019 0 2078

Nu doar tramvaiul lui Moș Crăciun circulă la Cluj, ci și … trenul lui Moș Crăciun, între Cluj-Napoca și Huedin, de astăzi, iar la prima cursă numărul copiilor a fost atât de mare că trenul a trebuit lungit.

”Trenul lui Moș Crăciun” circulă de azi până în 22 decembrie pe ruta Cluj-Napoca – Huedin de două ori pe zi, la ora 10.31 și 14.17 și e organizat de un operator privat; pe această rută circulă un singur automotor pe cursele regulate, dar Moș Crăciun a adus atâția copii în tren, încât acesta a trebuit suplimentat nu cu un automotor suplimentar, ci cu două. Șeful Gării Cluj-Napoca, Vasile Rafa, pentru actualdecluj.ro: ”au făcut un eveniment, s-a aflat, copiii au cumpărat bilete în grupuri, au venit profesori, părinți, clase de elevi, copiii cântă, colindă. Au trebuit să suplimenteze pentru că nu încăpeau în automotor. Azi dimineață au urcat în tren 200 de copii. Nu se așteptau să aibă așa amploare”, spune el.

Trenul care a pornit din Cluj în urmă cu o jumătate de oră, la ora 10.31, stă în Huedin o jumătate de oră și se întoarce la Cluj-Napoca pe ora 13.11, după care pornește din nou la ora 14.17. Trenul lui Moș Crăciun va face două curse zilnic până în 22 decembrie.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare