Închide

Un clujean preia conducerea Loteriei Române

ActualitateAdministrațiePoliticaTop News by Actual de Cluj - ian. 09, 2020 0 2231

Membru al PNL, clujeanul Sebastian Iacob Moga a fost numit, astăzi, în ședința Consiliului de Administrație, director general al Companiei Naționale „Loteria Română”. Trebuie precizat că Sebastian Moga a activat încă din 2005 în cadrul acestei companii, în mai multe funcții de conducere. Din decembrie 2014 și până în prezent a fost manager zonal, la punctul de lucru al Loteriei din județul Cluj. Moga este parte din grupul vechi al liberalilor clujeni, numărându-se printre preferații premierului Ludovic Orban.

Loteria Romana este una dintre societățile românești de stat cu tradiție, fiind înființată încă din anul 1906. În prezent, C.N. „Loteria Romana”S.A. organizează și exploatează, în calitate de unic organizator, jocuri loto și pariuri mutuale, pe întreg teritoriul țării, conform O.U.G. nr.77/2009. Scopul activității Companiei este acela ca din profitul realizat să contribuie la finanțarea obiectivelor de interes public national, conform strategiei Guvernamentale.

„Consider că experiența pe care am avut-o în teritoriu, privind dezvoltarea rețelei Loteriei, ar fi un prim argument care să convingă că este loc de mai bine la nivelul întregii Companii, că există soluții pentru o creștere a veniturilor din exploatare, precum și pentru o creștere a vizibilității în piața jocurilor de noroc. Sunt destule măsuri care pot fi aplicate și îmbunătățite, astfel încât să ne putem plia mai bine pe obiectivul principal al Companiei, acela de a contribui la sprijinirea investițiilor Guvernului” a transmis noul director al Companiei Loteria Română, Sebastian  Moga (foto jos).

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare