Închide

CFR, cantonament în Spania. Țucudean a revenit la formația clujeană

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 10, 2020 0 213

CFR Cluj a început pregătirea și va face un cantonament la Oliva Nova, în Spania, în perioada 11-25 ianuarie. Campioana va juca și cinci meciuri de verificare, adversarele urmând a fi stabilite în perioada următoare.

Cea mai importantă veste pentru clujeni este revenirea lui George Țucudean. Atacantul s-a retras pentru câteva luni, după ce a descoperit că are anumite probleme la inimiă. De altfel, internaționalul a avut și două intervenții la o clinică din Austria. Fotbalistul se va antrena din nou și va face deplasarea în Spania cu restul lotului. Revenirea lui Țucudean e mană cerească pentru clujeni, care au interdicție de a face transferuri, cel puțin deocamdată.

„Pentru mine e bine că am semnat prelungirea, am mai multă liniște și sper să duc la final acest contract. E bine să ai continuitate la echipele la care te simți bine, iar eu m-am simțit mereu bine la Cluj. Îmi doresc mult să putem face transferuri, dar avem un lot valoros, chiar dacă a plecat Culio, iar el e o pierdere incredibilă. Avem unele nume pregătite pentru transferuri, în cazul în care interdicția se va ridica. Țucudean e cea mai importantă achiziție din această iarnă, chiar dacă nu s-a mai antrenat și nu a mai jucat. Arată bine, l-am văzut, sper să reușim să-l punem pe picioare din punct de vedere fizic”a anunțat Dan Petrescu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.