Închide

Șeful Poliției din Câmpia Turzii, cercetat după ce a refuzat să sufle în aparatul etilotest

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 10, 2020 0 182

Șeful Poliției din Câmpia-Turzii, județul Cluj, este cercetat  după ce a refuzat să sufle în fiolă la un control de rutină în trafic. Comisarul este anchetat și disciplinar în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Comisarul Dorel Fodorean, șeful Poliției din Câmpia Turzii, a fost oprit la un control inopinat, de un echipaj de la Poliția Rutieră Cluj, în timp ce conducea mașina pe o stradă din Câmpia Turzii. După legitimare, agenții au sesizat că șoferul mirosea a alcool și i-au cerut să sufle în aparatul etilotest. Bărbatul a refuzat categoric și a motivat că nu poate fiindcă ar suferi de o afecțiune medicală. În schimb,  el a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Rezultatele sunt așteptate în scurt timp.

Până atunci, comisarul Fodorean este cercetat penal pentru infracțiunea de conducere  sub influența alcoolului sau a altor substanțe.  Fiindcă e și angajat în poliție, acesta e cercetat și displinar de IPJ.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat joi seara un conducător auto de 50 de ani, din Câmpia Turzii, în privința căruia exista suspiciunea că s-ar afla sub influența alcoolului. Acesta a fost depistat conducând un autoturism pe strada Laminoriștilor (DN15-E60) din Câmpia Turzii. Bărbatului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă din motive medicale a refuzat. Prin urmare, acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenței/inexistenței alcoolemiei în sânge. Întrucât persoana în cauză are calitatea de polițist, în paralel se efectuează o anchetă internă, conducerea inspectoratului dispunând cercetarea disciplinarea a acestuia”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

foto:turdanews.net

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare