Închide

Un clujean de 29 de ani a fost dat dispărut ieri după ce a plecat la plimbare cu câinele într-o pădure din Bistrița-Năsăud, în apropierea casei de vacanță

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 15, 2022 0 211

Un clujean de 29 de ani a fost dat dispărut ieri după ce a plecat la plimbare cu câinele într-o pădure din Bistrița-Năsăud, în apropierea casei de vacanță.

Clujeanul este căutat de ieri de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, după ce a plecat la plimbare cu câinele într-o pădure din apropierea casei de vacanţă din judeţul Bistriţa-Năsăud şi nu a mai revenit. Acesta se numește Răzvan Robert Roba, are 29 deani, e domiciliat în Cluj-Napoca, iar polițiștii spun că a plecat ieri în jurul orei 14 la plimbare cu câinele, în pădurea din apropierea casei de vacanţă din Sigmir, deţinută de familie, şi nu a mai revenit. Câinele s-a întors acasă, însă tânărul nu a mai fost găsit.

Poliţiştii au transmis şi semnaltemtele bărbatului: înălţime 1.80 metri, greutate 75-85 kg., păr negru. La data plecării purta o geacă de fâş de culoare albastră, blugi şi bocanci de culoare neagră. ”Sunt constituite echipe, formate din poliţişti, jandarmi, salvamontişti, pompieri, reprezentanţi ai SVSU Bistriţa şi voluntari care efectuează căutări în zona pădurii Sigmir. Oricine poate să ofere informaţii cu privire la această persoană, este rugat să sune la Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare