Închide

Clujenii reținuți ieri după percheziții de amploare în Dej, acuzați de furt cu prejudiciu de zeci de mii de euro, au fost arestați preventiv, aseară

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 15, 2022 0 238

Clujenii reținuți ieri după percheziții de amploare în Dej, acuzați de furt cu prejudiciu de zeci de mii de euro, au fost arestați preventiv, aseară.

Față de bărbații reținuți ieri pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor care au vizat săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, magistrații Judecătoriei Dej au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, aseară.

Amintim, presupușii autori ai unei serii de jafuri cu prejudiciu de zeci de mii de euro au fost găsiți în Dej după percheziții în cadrul unei acțiuni de amploare a polițiștilor. În urmă cu două zile în jurul orei 6 polițiștii din Dej și jandarmii au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele a 5cinci bărbați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Cei în cauză sunt bănuiți că între iunie și august ar fi furat din depozitul unei firme din Dej mai mulți paleți cu produse de hârtie în valoare de peste 220.000 de lei, adică aproximativ 44.000 de euro. Cercetările au condus la identificarea autorilor, iar în aceeași zi patru dintre ei au fost  reținuți pentru 24 de ore; ieri aceștia au ffost prezentați magistraților Judecătoriei Dej, care a decis arestarea preventivă.

 

Citește și:

Presupușii autori ai unei serii de jafuri cu prejudiciu de zeci de mii de euro au fost găsiți la Dej după percheziții în cadrul unei acțiuni de amploare a polițiștilor din Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu