Închide

Un clujean a fost condamnat la închisoare, cu suspendare, pentru amenințare, după ce a amenințat că incendiază două persoane

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 25, 2022 0 142

Un clujean a fost condamnat la închisoare, cu suspendare, pentru amenințare, după ce a amenințat că incendiază două persoane.

Situația a ajuns în instanță, la Judecătoria Turda, care s-a pronunțat în urmă cu câteva zile și l-a condamnat pe bărbat la închisoare cu suspendare pentru amenințare. Faptele s-au petrecut în 23 septembrie 2020, într-o discuție telefonică, în care inculpatul a ameninţat-o pe persoana vătămată că îi va da foc la casă, pe fondul unor neînțelegeri privind o tranzacție.

Inculpatul s-a enervat şi le-a ameninţat pe persoanele vătămate, spunându-le ”ştiu unde staţi şi o să vin să vă dau foc la casă, că nu meritaţi mai mult, amândouă sunteţi curve”. Văzând atitudinea inculpatului, persoanele vătămate au închis apelul. În urma celor întâmplate, persoana vătămată şi-a instalat la domiciliu un sistem de supraveghere video şi un buton de panică, dată fiind temerea pe care a resimțint-o în urma amenințării proferate de inculpat.
Fiind audiat în cursul urmăririi penale inculpatul nu a recunoscut săvârşirea faptei, dar a recunoscut ulterior în fața judecătorului și a beneficiat de procedura abreviată. Bărbatul a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de supraveghere de doi ani. Decizia, luată vineri, e atacabilă cu apel în zece zile de la comunicare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare