Închide

Un clujean a fost condamnat la amendă penală, a condus o mașină după ce permisul i-a fost retras pe motiv de schizofrenie

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 01, 2022 0 205

Un clujean a fost condamnat la amendă penală, a condus o mașină după ce permisul i-a fost retras pe motiv de schizofrenie.

Fapta datează din 18 mai, când bărbatul a venit împreună cu soția sa până în fața unui magazin, aceasta din urmă fiind cea care se afla la volan. Femeia a intrat în magazin pentru a face cumpărături, moment în care inculpatul, profitând de lipsa acesteia, a urcat la volanul mașinii şi a condus aproximativ o sută de metri pe drumul public, după care a fost oprit de un echipaj de poliție. Interpelat de poliţişti, inculpatul a arătat că a deţinut permis de conducere, dar acesta i-a fost retras în anul 2019, întrucât a fost diagnosticat cu schizofrenie. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, iar verdictul a venit în urmă cu câteva zile, în 22 septembrie. Judecătoria Turda l-a condamnat pe bărbat  la amendă penală de 1.500 de lei, adică 150 de zile amendă.

Foto arhivă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu