Închide

Un campion cu CFR s-a despărțit de campioană și va juca în străinătate: „E greu să le explici proștilor cum este Româmia. Pentru mine e a doua casă, am trăit cele mai frumoase momente. Îmi trebuie o jumătate de zi ca să vorbesc despre ce simt eu pentru România”

Sport by Actual de Cluj - aug. 05, 2020 0 181

Portarul lui CFR Cluj, Giedrius Arlauskis a ajuns la al cincilea titlu câștigat în România. El va juca în Arabia Saudită din sezonul următor, semnând deja cu echipa Al Shabab, fosta formație antrenată de Marius Șumudică.

Arlauskis spune că vrea să se retragă tot din România. El a vorbit în termeni laudativi despre România și i-a criticat pe cei care o desconsideră.

„Eu aș vrea să mă retrag acolo unde am început fotbalul, adică în România. Nu știu la ce club, dar aici m-am simțit fotbalist. Pentru mine e a doua casă. Am trăit aici cele mai frumoase momente!  Am cinci campionate câștigate. Îmi trebuie jumătate de zi ca să vorbesc despre ce simt eu pentru România”, a declarat Arlauskis la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport, informează gsp.ro.

După ce moderatorul Radu Naum a rămas surprins de cuvintele frumoase spune de Arlauskis despre România, remarcând faptul că mulți o critică, portarul a avut o reacție dură. „E greu să le explici proștilor cum este România!”.

Arlauskis a venit prima dată în România în 2008, la Unirea Urziceni, și a plecat după doi ani. A revenit în 2014 pentru un sezon, la FCSB, iar din 2017 a apărat la CFR Cluj. A mai jucat la Dziugas, Siaulai, Rubin Kazan, Watford și Espanyol.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu