Închide

10 lucruri despre transferul lui Gabi Tamaș la Universitatea Cluj

Sport by Catalin Suciu - aug. 04, 2020 1 1559

Tamaș a acceptat să vina la U Cluj fiindcă la București se închid terasele la ora 23:00, atunci când fundașul abia se trezește, bea o cafea și iese la recuperare, pe când la Cluj nu sunt restricții deloc.

A fost adus pentru experiență: îi va putea învăța pe juniori să țină pasul, să ducă mult, să reziste și să stea bine în teren, indiferent de starea fizică.

Vecinii lui Tamaș din Cluj și-au blindat deja intrările din scările de bloc cu uși impenetrabile, precum în buncărele atomice

Odată cu transferul lui Tamaș aflăm că există conducere la U Cluj

Tamaș era mahmur când a semnat cu Universitatea, fiind păcălit de Daniel Stanciu, de care știa că e în conducerea CFR-ului, al cărui mare fan a fost de mic

Odată cu venirea lui Tamaș, U câștigă un mare fundaș și este posibil să nu mai facă 45 de egaluri 1-1, ci  0-0. Dacă semnează și Miodrag Belodedici, U Cluj va începe partidele de la -1-0 și nu va pierde niciodată.

Costică, producător local de bere, pe care o face într-un apartament din Mănăștur, s-a trezit pentru prima dată senin după luni de zile în care a a vut insomnii că trebuie să-și închidă micuța afacere. „Domnule, asta-i cea mai bună veste, că a semnat Tamaș. Poate lua toate terasele din centru la rând, dar tot o să mai vrea ceva bere și aici intervin eu cu artizanala mea. Am făcut o prognoză și  dacă-l conving pe Tamaș să vină în vizită, îmi scot pârleala pe ultimele luni în care am vândut doar la vecinul de la 4 și la un verișor din Florești „, a spus acesta.

Și agenții imobiliari vor să-i vândă lui Tamaș fel și fel de locuințe. „Am un apartament țais  în Bună Ziua, numai bun pentru el. Balconul e roșu, în timp ce restul etajelor sunt galbene.  În felul acesta, când Gabi vine de pe teren, nu va putea confunda locul în care locuiește. În plus, ușa de la intrare are un senzor care îl detectează de la 50 de metri distanță și începe să-l strige: Aici stai, aici locuiști, aici e locul tău.  Apartamentul e dotat cu un pat mare. Ce și-ar putea dori mai mult?”

Unii clujeni au propus un concurs inedit al rezistenței, care să se organizeze încă de la finalul lui august. Domnnul Costel, din Seven, care bea de mic, vrea să-l provoace pe Tamaș la o dispută, deși știe că are șanse foarte mici să câștige.  „Poate mă aleg măcar cu un autograf sub ochiul drept, pe nas sau direct peste gură. Nici nu m-aș supăra”, a anunțat el.

Fără glumă, ăsta-i chiar e un super transfer. Și matolit, obosit, lovit sau mahmur,  Tamaș e cu  zece clase peste oricare de la Universitatea Cluj și liga a II-a.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.