Închide

CFR Cluj va afla azi cu cine poate juca în turul al II-lea din preliminariile Ligii Campionilor

SportTop News by Actual de Cluj - aug. 10, 2020 0 86

Turul 1 nu ar trebui să le pună probleme jucătorilor clujeni, care vor evolua împotriva formației Floriana, din Malta. Dar azi, de la ora 13:00, clujenii vor afla cu cine pot juca în al doilea tur preliminar. Meciurile se vor se vor desfășura în perioada 25 -26 august.

În cazul în care va trece de Floriana, campioana României va da piept cu una dintre următoarele 4 formații: Celtic Glasgow (Scoția), Reykjavik (Islanda), Dinamo Zagreb (Croația), Young Boys Berna (Elveția). Cu excepția islandezilor, celelalte formații sunt puternice și au bugete mult mai mari decât campioana României.  CFR ar putea s-o întâlnească din nou pe Celtic în cupele europene, după ce în sezonul precedent a jucat de 4 ori împotriva echipei pregătită de Neil Lennon: de câte două ori în preliminariile UCL (când „feroviarii” au obținut calificarea în play-off) și în grupele Europa League.

Din cauza pandemiei de coronavirus, care a aglomerat calendarul fotbalului din Europa, UEFA a fost nevoită să ia măsuri drastice:

  • partidele din primele trei tururi vor avea loc într-o singură manșă, play-off-ul fiind singurul care se va desfășura tur-retur;
  • prima echipă extrasă din urne la un meci va fi și gazdă;
  • suporterii nu vor putea participa la partide cel puțin până în turul trei preliminar;

Nici un comentariu

Scrie un comentariu