Închide

Un campion al României, în pragul retragerii la doar 32 de ani. „Dacă nu-mi găsesc o echipă serioasă în iarnă, poate mă las. Încă sunt dezamăgit după despărțirea de CFR” Acum joacă în liga a III-a

Sport by Catalin Suciu - nov. 21, 2017 0 2197

Goalkeeper-ul se antrenează și joacă în liga a III-a, la ACS Șirineasa. A avut oarece discuții cu mai multe formații din România, a discutat și în străinătate, dar deoamcadată nu s-a concretizat nimic. „Sunt aici, îl ajut pe Nicolae Sarcină, pe patronul de aici. Voi vedea ce fac în iarnă”

În doar câteva luni, Mihai Mincă a trecut de la statutul de titular din poarta CFR-ului, echipa de pe locul 1 în România, la o formație din liga a treia.

N-a depășit momentul despărțirii de clubul pentru care a activat 7 ani de zile. A câștigat campionate, iar în ultimele două sezoane a fost unul dintre cei mai buni oameni ai „feroviarilor”. Mai avea contract până în 2019, dar a fost dat afară. O reziliere unilaterală, șmecherească, despre care actualdecluj.ro v-a și relatat (DETALII AICI).

Mincă joacă la Șirineasca, unde dă o mână de ajutor. Și-ar dori să-și continue cariera la un nivel înalt, mai ales că vârsta, 32 de ani, e bună pentru un portar. „Au fost ceva discuții, nu știu acum ce voi face. Dacă e să mă duc undeva în iarnă, vreau să joc. Și nu vreau să semnez cu orice echipă, doar de dragul de-a ma bifa un club. Mi-aș dori ceva serios și aș vrea să merg în străinătate, în primul rând. Dacă nu, la o echipă de top din România. Am experiență și mi-e dor de meciurile tari. Sunt încă dezamăgit după despărțirea de CFR, este echipa unde mi-am petrecut cei mai mulți ani din carieră. Poate e timpul să renunț. Nu știu… să văd. Dacă nu-mi găsesc un contract decent, poate e mai bine să renunț. Aștept oferte și voi analiza tot foarte bine înainte de a semna cu cineva. Am mers mereu pe încredere”, a povestit Mincă pentru actualdecluj.ro.

Citiți și:

INTERVIU 7 ani de CFR. “Mă retrag de aici ca și Burebista de la Bistrița” Episoade nepovestite de la celebrul Gloria Buzău-Steaua. “Se rugau de mine să le las un gol”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare