Închide

Un bărbat a fost prins rupt de beat la volan ieri, în pragul comei alcoolice, a fost reținut 24 de ore de polițiști și băgat la arest

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 18, 2022 0 146

Un bărbat a fost prins rupt de beat la volan ieri, în pragul comei alcoolice, a fost reținut 24 de ore de polițiști și băgat la arest.

S-a întâmplat ieri după-masa în jurul orei 18, când polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca, un autoturism se deplasează haotic, iar conducătorul acestuia ar putea fi sub influența băuturilor alcoolice. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat de urgență pentru a intercepta autoturismul, constatând faptul că este vorba de un bărbat de 58 de ani, pe care l-au testat cu aparatul etilotest, fiind indicată concentrația de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. De regulă alcoolemia depistată în aerul expirat se dovedește a fi dublă în sânge, iar coma alcoolică se instalează de obicei în jurul valorii de 2,5 miligrame de alcool pur în litrul de sânge. Șoferului i-a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Șoferul a fost reținut 24 de ore de către polițiști.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu