Închide

„U” Cluj, victorie mare cu Vâlcea. Eurogol reușit de un „student”

Uncategorized by Catalin Suciu - mai 14, 2016 0 427

Universitatea Cluj a învins-o pe CSM Râmnicu Vâlcea cu 2-1, după reușitele semnate de Turcak și Hâmpea.

Echipa clujeană avea neapărat nevoie de un succes pentru a nu pierde contactul cu locurile neretrogradabile din play-out și a izbutit să-l și obțină după un joc încrâncenat, cu multe faulturi, dar și câteva faze spectaculoase. Moruțan a creat faza primului gol după ce i-a driblat pe fundașii oaspeților și a pasat în centru, de unde Turcak a marcat cu un șut plasat (68). Bucuria clujenilor a durat doar două minute, pentru că CSM-ul a restabilit egalitatea. Ludușan a centrat din banda stângă, Grecu a ezitat să iasă din poartă, iar Octavian Vasile  a înscris cu o lovitură de cap.

Cum egalul n-o ajuta foarte mult, Universitatea a forțat victoria cu orice preț. Iar Hâmpea  a înscris unul dintre golurile campionatului. Turcak a pătruns în banda dreaptă, a centrat în careu, iar fundașul stânga a reluat spectaculos, din voleu, la colțul lung, fără nici o șansă pentru portarul Fildan (81). 2-1 și un succes extrem de important pentru „U” în lupta pentru evitarea retrogradării.

În acest moment, clasamentul în play-out arată astfel:

1. Olimpia 27 de puncte

2. Vâlcea  26 de puncte

3. Șoimii Pâncota 25 de puncte

4. U Cluj 24 de puncte

5. Târlnungeni 14 puncte

6. Reșița -10

Primele două locuri se salvează direct de la retrogradare, în timp ce locul al treilea va juca un meci de baraj cu ocupanta locului 3 din play-out-ul celeilalte serii.

„U” Cluj: Grecu – Butean, Crişan, Cordoş, Hâmpea – Erdei, Boboc (cpt.) (C.Popescu 75) – Greu (Zdroba 81), P. Popescu (Moruţan 61), Turcak – Vojtus.

Antrenori: Mihai Nădăban şi Ov. Sărmăşan.

CSM Rm Vâlcea: Fildan –  Samson, Pârvulescu (A.Stoica 84), I. Stoica, Ionescu – Piscanu, Artean – Vasile, Iordache (Neagoe 61),  Georgescu (Luduşan 44) – Voinea

Antrenor: Adrian Dulcea

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.