Închide

U Cluj, victorie cu 3-0 într-un amical

Sport by Catalin Suciu - feb. 12, 2020 1 174

Universitatea Cluj s-a impus cu 3-o într-un meci de verificare cu Unirea Dej.

U Cluj a revenit din Cipru, unde a susținut un cantonament și pregătește reluarea campionatului la Cluj. Într-un amical jucat în Parcul Iuliu Hațieganu, Universitatea a învins-o pe Unirea Dej cu 3-o, toate golurile fiind marcate după pauză.

Goga și Gavra, de două ori, au semnat reușitele studenților.

Echipa de start a Universității: Dur-Bozoancă – Neciu, Mureşan, Telcean, Inacio – Joseph, Penescu – Pop Al, Mihalcea, Pîrvulescu – Coman.

La Universitatea Cluj a evoluat un jucător din Camerun, mijlocașul central Joseph.

„A fost un antrenament bun. E greu să le ceri calitate jucătorilor după două zile libere şi două de antrenament. Sper ca Goga să nu-şi termine golurile, pentru că a dat cam multe în pregătire. Suntem în discuţii cu doi jucători şi sperăm să-i aducem. Jucătorul din Camerun a făcut două antrenamente cu noi, a jucat acest meci şi mâine vom lua o decizie în privinţa lui”, a declarat antrenorul Universităţii Cluj la final, Adrian Falub.

„U” Cluj va mai juca două meciuri într-o zi, sâmbătă, cu Metalurgistul Cugir şi Victoria Cluj, iar săptămâna viitoare va relua campionatul.

 

 

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Un comentariu

  1. „E greu să le ceri calitate jucătorilor după două zile libere şi două de antrenament”.
   Asa NU.
   In primul rand era necesar dupa sosirea din Cipru sa faca direct un antrenament.
   A doua zi trebuia sa pregateasca jocul cu Dejul si un antrenament scurt si intensiv.
   Vrei sa faci o echipa combativa si serioasa cu pretentii la promovare atunci fiecare minut trebuie folosit. jucatorii sunt „profesionisti” deci trebuie sa aiba un program sever de antrenamente. Altfel tot ce au acumulat in Cipru s-a dus in doua zile.Noroc ca Unirea Dej nu le-a dat o replica pe masura si in repriza a doua au fost varza.

  Scrie un comentariu