Închide

„U” Cluj scapă de faliment. Tribunalul Comercial dictează un nou termen de judecată

Sport by Catalin Suciu - ian. 28, 2016 0 996

Universitatea se confruntă cu două cereri de faliment în formă generală, venite din partea foștilor jucători Ionuț Neag și Emilian Dolha.

Termenul era fixat pentru data de astăzi, 28 ianuarie,  la Tribunalul Comercial Botoșani, însă forul de judecată a decis să acorde o nouă amânare în dosarul Universității. Astfel, Universitatea își va continua activitatea cel puțin până pe 10 martie 2016, atunci când a fost fixat noul termen.

Ionuț Neag și Emilian Dolha au solicitat falimentul în formă generală al societății după ce nu și-au încasat mai multe salarii restante și prime de joc. Anterior, un alt fost jucător , Steven Pele, solicitase falimentul.

La Tribunalul Comercială sunt înregistrate, pe lângă cererile de faliment, și alte câteva solicitări de plată.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare