Închide

CFR Cluj, înfrângere în al doilea amical din Cipru. Ce echipă a utilizat Toni Conceicao și ce amical de cinci stele vor juca clujenii vineri

Sport by Catalin Suciu - ian. 27, 2016 0 628

Formația clujeană a fost învinsă de Kuban Krasnodar la limită, cu 1-0, în cel de-al doilea joc de verificare din această pauză competițională. Singurul gol a fost înscris chiar înainte de pauză.

Mulțumită site-ului formației ruse (cel al CFR-ului nu prezintă date despre joc), care oferă informații doar în alfabetul chirilic ( alfabet creat de frații Chiril și Metodiu pe baza unei variante a alfabetului grecesc de odinioară – n.r.) am reușit să deslușim echipa de start a „feroviarilor”.

captură foto de pe site-ul lui Kuban

captură foto de pe site-ul lui Kuban

Astfel, se pare că antrenorul Antonio Conceicao a început meciul în următoarea formulă:

Vâtcă – Lopes, Tînc, Larie, Camora – Gomelt, Bruno – Jakolis, Negruț, Ruiz – Carter

În repriza secundă au au mai jucat: Marc, Coelho, Goian, Andrei Mureșan, Filipe Nascimento, Petrucci, Belek și Ene.

Am mai aflat din cantonament că francezul Nouvier ar fi trebuit să evolueze, dar s-a accidentat de la încălzire. De asemenea, merită consemnat și debutul spaniolului Carlos Ruiz, transferat în această iarnă.
Din informațiile pe care le mai deținem, se pare că formația din Gruia și-a programat un amical tare la finalul acestei săptămâni. Astfel, ceferiștii vor juca vineri cu Partizan Belgrad, iar sâmbătă vor reintra în programul obișnuit de meciuri, urmând să evolueze cu FC Ural.

CFR a mai disputat un amical în Cipru, câștigând cu 3-2 în compania lui Tom Tomsk.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.