Închide

VIDEO “U” – CFR, 1 aprilie, ora 21:30: “Putem scrie istorie”

Sport by Catalin Suciu - mart. 31, 2015 0 437

Universitatea Cluj și CFR se duelează în returul semifinalelor Cupei României, după ce în Gruia partida s-a încheiat nedecis, 0-0.

Fără succes pe banca Universității de la preluarea echipei, Adrian Falub speră să obțină calificarea în ultimul act al Cupei României.

“Pentru noi este meci foarte important, e un meci pentru istoria clubului, pentru tot ce înseamnă „U” ca şi stare de spirit. Acest joc poate schimba foarte multe pentru istoria actuală a echipei , iar jucătorii pot demonstra că a fost o întâmplare ultimele jocuri. Sper să fie o bucurie pentru noi. Noi nu avem trofee ca şi CFR, nu avem un palmares cu care să ne mândrim , cu trofee, dar avem o stare de spirit iar acest lucru e cel mai important atu al nostru în fața CFR-ului”, a comentat antrenorul Adrian Falub întâlnirea de mâine.
Acesta a făcut un apel și la suporteri, pe care îi așteaptă în număr foarte mare la stadion.”Avem nevoie de ei ca să ne încurajeze pentru că nu suntem în cel mai bun moment al nostru. Noi avem acest vis de a juca finala „, a mai spus Falub.

Partida dintre U Cluj și CFR se va juca miercuri , de la ora 21:30 , pe Cluj Arena.

"Noi nu avem trofee ca şi CFR, nu avem un palmares cu care să ne mândrim , cu trofee, dar avem o stare de spirit iar acest lucru e cel mai important atu al nostru în fața CFR-ului" http://bit.ly/1IM3mM8

Posted by Actual de Cluj on Tuesday, March 31, 2015

1500 de bilete vândute la derby-ul U Cluj-CFR! Câți spectatori vor asista la cel mai așteptat meci al primăverii?

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.