Închide

1500 de bilete vândute la derby-ul U Cluj-CFR! Câți spectatori vor asista la cel mai așteptat meci al primăverii?

Sport by Catalin Suciu - mart. 30, 2015 1 784

Universitatea Cluj și CFR Cluj se întâlnesc miercuri în returul semifinalei din Cupa României, după ce în Gruia partida s-a încheiat 0-0.

„Studenții” traversează o perioadă critică în Liga 1, reușind contraperformanța de a nu câștiga nici un meci în 2015. Mai mult, locul 15 din clasament îi obligă să câștige următoarele partide din competiția internă pentru a mai putea spera la salvarea de la retrogradare.  Cupa României ar putea fi un nou început pentru formația lui Adrian Falub. „E un moment important pentru Universitatea Cluj, o semifinală care poate decide și viitorul clubului.  Dacă ajung în finală, fotbaliștii sigur prind încredere și vor trata altfel următoarele jocuri din campionat”, a comentat finanțatorul Florian Walter.

Nici CFR-ului n-o duce prea bine în Liga 1 , dar își poate recupera la TAS cele 24 de puncte pierdute la Comsiile FRF.

Până azi s-au vândut la derby-ul de miercuri în jur de 1500 de bilete, dar organizatorii se așteaptă la cel puțin 10.000 de oameni la meci.  Păstrând „tradiția”, cluburile organizatoare vând cel mai mare număr de tichete în ziua partidei sau cu o zi înainte de disputare.

Partida dintre U și CFR se va juca miercuri, de la ora 21:30 , pe Cluj Arena.

 

Preţurile biletelor sunt următoarele:

Peluza I (inel superior) – 10 lei

Tribuna a II-a: 20 de lei

Tribuna I: 30 de lei

Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei

Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei

Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Peluza a II-a (inel inferior): 200 de lei

Peluza I (inel inferior): 200 de lei

Tribuna I (inel inferior): 200 de lei

Tribuna a II-a (inel inferior): 200 de lei
Programul de vânzare al biletelor va fi următorul: luni, marţi (între orele 12:00 şi 18:00), miercuri (între orele 10:00 şi 19:30).

Biletele pentru inelele inferioare ale stadionului se vor pune în vânzare începând de luni, ora 16:00.

Foarte important de reţinut, în ziua partidei, miercuri, 1 aprilie, casele de bilete se vor închide la ora 19:30, respectiv cu două ore înaintea meciului.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.
Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.
Ca urmare a unei informări primite din partea Jandarmeriei, și conform legii 4/2008, care încadrează meciul de miercuri, drept unul de risc maxim, Universitatea este obligată să vândă biletele pentru returul Cupei României pe baza buletinului de identitate. Acest lucru nu schimbă cu nimic situaţia abonaţilor , care vor avea acces gratuit şi la acest meci.

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare