Închide

EXCLUSIV Victorie la TAS: CFR Cluj poate face transferuri!

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 27, 2015 0 1065

Echipa din Gruia a primit în urmă cu câteva minute un răspuns de la Laussane după ce a solicitat în regim de urgență ridicarea sancțiunii în privința  interdicției transferurilor.

CFR Cluj nu putea legitima nici un fotbalist , având interdicție dictată de comsiile Federației Române de Fotbal. Clubul s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane, iar forul elvețian a ridicat sancțiunea.

„Am primit un răspuns favorabil,este o decizie foarte importantă pentru noi, pentru că lotul trebuie completat. Ne vom lupta să ne recuperăm și cele 24 de puncte”, a confirmat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al CFR-ului.

Astfel, echipa lui Trică va putea înregimenta jucători liberi de contract și este de așteptat ca în aceste zile să ajungă la Cluj mai mulți fotbaliști.

CFR s-a blindat la TAS. El este omul “minune” angajat de club pentru a recupera punctele! În trecut a mai obținut o victorie zdrobitoare împotriva FRF

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.