Închide

7000 de bilete la derby-ul Ardealului cu o zi înaintea partidei. Organizatorii așteaptă peste 10.000 de oameni la meci

Sport by Catalin Suciu - mart. 31, 2015 0 516

Meciul dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj din semifinala Cupei României are toate șansele să se dispute într-o atmosferă de zile mari.

Față de jocurile precedente de campionat, când media spectatorilor nu a depășit 2000-3000, de această dată numărul este mult mai mare.  Până în această seară, Universitatea Cluj a vândut nu mai puțin de 7000 de bilete. Acestora li se adaugă 600 de abonați care au accesul garantat, iar mâine, în ziua partidei, clubul se așteaptă să vândă cel puțin 3000 de bilete.

„E un meci istoric , e un joc foarte important pentru noi și pentru clubul nostru. Aștept fanii să ne susțină, avem foarte mare nevoie de ei, mai ales că nu suntem în cea mai bună perioadă”, a anunțat antrenorul lui U Cluj, Adrian Falub.

Partida dintre U și CFR se va juca miercuri, de la ora 21:30 , pe Cluj Arena.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

Peluza I (inel superior) – 10 lei

Tribuna a II-a: 20 de lei

Tribuna I: 30 de lei

Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei

Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei

Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Peluza a II-a (inel inferior): 200 de lei

Peluza I (inel inferior): 200 de lei

Tribuna I (inel inferior): 200 de lei

Tribuna a II-a (inel inferior): 200 de lei

Foarte important de reţinut, în ziua partidei, miercuri, 1 aprilie, casele de bilete se vor închide la ora 19:30, respectiv cu două ore înaintea meciului.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.
Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.
Ca urmare a unei informări primite din partea Jandarmeriei, și conform legii 4/2008, care încadrează meciul de miercuri, drept unul de risc maxim, Universitatea este obligată să vândă biletele pentru returul Cupei României pe baza buletinului de identitate. Acest lucru nu schimbă cu nimic situaţia abonaţilor , care vor avea acces gratuit şi la acest meci.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.