Închide

Turdanews: Atac de cord, în timp ce făcea exerciții de culturism în Sala Sporturilor! A murit!

Uncategorized by Actual de Cluj - sept. 04, 2018 0 1516

O persoană care făcea culturism la Sala Sporturilor din Câmpia Turzii a decedat aseară, după un stop cardiac, dar și pe fondul faptului că intervenția unei ambulanțe dotate s-a făcut cu întârziere, iar la spitalul din localitate nu exista un defibrilator, informează turdanews.net.

Cornel Cadar avea 46 de ani și a mers la sală pentru a-și face obișnuitele exerciții de forță. La un moment dat, în timp ce voleibaliștii de la CSM Câmpia Turzii își terminaseră antrenamentul și se pregăteau să părăsească sala, au auzit strigătele soției victimei, care a solicitat ajutor.
Inițial, prima ambulanță a venit de la Turda, la 30 de minute și ceva după apelul efectuat la 112. Nu ar fi fost dotată cu defibrilator. Victima a fost dusă la spitalul din Câmpia Turzii. Nici acolo nu ar fi existat un defibrilator! Așa că cei doi sportivi au continuat să-i facă exercițiile de resucitare. Între timp, s-a sunat la Cluj-Napoca, iar de acolo a venit un echipaj SMURD. A ajuns la spitalul din Câmpia Turzii după mai bine de o oră. Prea târziu… Victima a decedat!

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu