„După cum am mai spus, în această vară vom avea transport public de noapte, cu unul, două trasee în plus. Suntem într-o fază avansată de lucru cu Compania de Transport din Cluj ca să conectăm majoritatea cartierelor. Propunerea pe care ați făcut-o este maximală și corectă, dar nimic nu e gratis în lumea aceasta, vreau să știți, costă. Dar vom găsi resurse”, a anunțat primarul Emil Boc în ședința Consiliul Local din 15 mai.

Pe lângă extinderea traseelor de noapte în Cluj, primarul a mai amintit că există intenția ca linia expres de la aeroport să fie extinsă și spre gară.

„Dar trebuie să avem grijă la infrastructură – nu putem lua autobuzele existente de pe o linie, pentru a înființa alte linii. Trebuie să așteptați, pentru a putea corela aceste aspecte.  Am reușit să extindem transportul public în Aiton, în Petreștii de Jos, am înființat o linie de conectare cu Aeroportul. Rămâne tema transportului de noapte, dar și conectarea Gării cu Aeroportul este într-o fază avansată de analiză”, a mai spus primarul.