Închide

Tinerii cu scleroză multiplă din țară, conferință națională la Cluj. „Formatul evenimentului va fi similar cu cel al unui festival”

Sănătate by Actual de Cluj - apr. 19, 2018 0 277

A doua conferință națională a tinerilor cu scleroză multiplă din țară e la Cluj, peste câteva zile.

Câteva zeci de tineri cu scleroză multiplă sunt așteptați la Cluj în 21 aprilie, la o conferință care îi învață importanța tratamentului timpuriu, terapii recente și tratamente, dar și importanța unui stil de viață sănătos. În același timp, va găzdui un workshop despre storytelling și va lansa o serie de eseuri inspiraționale despre viața cu scleroză multiplă. „Formatul evenimentului va fi similar cu cel al unui festival. Prezentările vor fi în stil TED talks, interactive, cu mai puțin conținut în slide-uri și un maximum de 20 de minute per vorbitor. Evenimentul își dorește să lase suficient timp pentru întrebări și răspunsuri, pentru a interacționa atât cu experții în domeniu, cât și cu ceilalți pacienți prezenți la eveniment”, explică organizatrii. Programul va include și o sesiune de susținere psihologică.

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative (APAN România) reprezintă și apără drepturile persoanelor cu afecțiuni neurodegenerative în România.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare