Închide

Protest în fața prefecturii Cluj: „lucrăm în condiții mizerabile, în sala de autopsie să-ți intre muște și viespi este inacceptabil”

ActualitateSănătate by Actual de Cluj - apr. 19, 2018 0 315

Zeci de angajați din sistemul sanitar au protestat azi la amiază în fața Instituției Prefectului Cluj – mulți veniți din alte județe, cum ar fi Mureș.
„Protestăm protestul spor, pentru că și noi dorim spor de 85%, pentru că salariul nu se mărește, măcar spor să avem și noi pentru că lucrăm în condiții știute.  Vrem un spor unic, nu să fim la cheremul managerului”, a spus una dintre protestatare, venită din Mureș. „Dacă nu ne dați, măcar nu ne luați!” și „Vrem spor unic!”, au scandat aceștia.

Protestul e al angajaților din anatomie patologică și medicină legală și vine pe fondul unor proteste spontane în curțile unor spitale din Cluj. Între ei, și un medic rezident: „lucrăm în condiții mizerabile, în sala de autopsie să-ți intre muște și viespi este inacceptabil. eu am fost și șase luni în Franța, am văzut diferențele, care sunt enorme. Noi avem parchet pe jos, în laborator. este igienic?”, se întreabă ea.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare