Închide

OFICIAL! Timișoara a cerut depunctarea Universității Cluj! „Suntem îndreptățiți să câștigăm meciul”

Recomandarea redacțieiSport by Catalin Suciu - apr. 28, 2014 0 282

Echipa  bănățeană a trimis o scrisoare oficială Ligii Profesioniste de Fotbal și solicită victoria cu 3-0 în meciul pierdut acasă cu Universitatea Cluj.

foto:universitateacluj.ro

foto:universitateacluj.ro

Echipa timișoreană susține că este îndreptățită să învingă la “masa verde” pentru că Universitatea l-a Cluj l-a folosit pe fundașul Martac. Recent, “U” Cluj a fost penalizată de Comisia de Recurs, care a anulat rezultatul dintre Concordia și echipa “studenților” (1-1, etapa 22) , indicând faptul că “șepcile roșii” l-au folosit pe Martac, fără ca acesta să aibă drept de joc. În consecință, Chiajna a învins cu 3-0, la „masa verde”.

Martac a evoluat și în urmă cu două etape, la Timișoara, dar ACS-ul n-a depus nici o sesizare la observatorul de joc, așa cum ar fi trebuit. Chiar și așa, timișorenii cer toate punctele , deși pe teren au fost învinși cu 2-1. “Vă rugăm să vă autosesizați și să aplicați prevederile regulamentare. Clubul nostru se află într-o situație similară ca și Concordia Chiajna”, a fost mesajul trimis Ligii de președintele Ioan Timofte.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare