Închide

Termen nou pentru lucrările de înlocuire a magistralei de gaz de pe strada Cetății din Florești/Încă o săptămână de lucrări

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - aug. 30, 2023 0 307

Deși Primăria Florești și-a dorit finalizarea lucrărilor de modernizare a magistralei de gaz de pe str. Cetății din Florești până la finalul verii, din pricina complexității șantierului, executantul a solicitat prelungirea autorizației cu o săptămână, respectiv până în data de 07.09.2023. Până la această dată circulația din zonă este restricționată, inclusiv transportul public (linia M21) a cărui traseu este deviat.

“Am urmărit îndeaproape acest proiect pentru a mă asigura că se lucrează la capacitate maximă pentru finalizarea proiectului, fiind conștient de disconfortul creat de acest proiect pentru locuitorii din zonă. Fiind atent asupra proiectului am înțeles că acest proiect de schimbare a magistralei de gaz de mare capacitate, care are loc o dată la 5 decenii, implică un grad de risc ridicat. Din acest grad de risc ridicat izvorăsc și o serie de proceduri specifice care pot necesita un timp de finalizare mai mare decât cel preconizat. Dorința mea este ca această lucrare să se finalizeze în cele mai bune condiții pentru locuitorii din Florești, astfel încât am aprobat prelungirea termenului lucrărilor cu o săptămână. Vă asigur că sacrificiul dumneavoastră va fi răsplătit, prin asigurarea unei calități a vieții mai ridicate: reușim încet să scăpăm și de țevile inestetice supraterane de gaz, care până mai ieri făceau ocolul Floreștiului. Înțeleg disconfortul cauzat și vă mulțumesc tuturor pentru răbdarea și înțelegerea demonstrate cu acest proiect important”, a spus primarul din Florești, Bogdan Pivariu.

Pe șantierul de pe strada Cetății, compania de gaz (Delgaz) lucrează cu SCHNELL LEITUNG
PLOIESTI pentru pozarea în subteran a conductelor de gaz. Este o lucrare care a început anul trecut, pe tronsoane, deja executându-se o parte din contrat în zona Parcului Poligon și a străzii Cetății 1. Urmează acest tronson amintit de primarul din Florești să fie terminat la începutul toamnei, după care mai urmează lucrări în zona arterei I. Olteanu.
Potrivit Primăriei, în perioada 10-31 august, linia M21 va avea un traseu deviat din cauza lucrărilor la conducta de gaze naturale de pe strada Cetății 2-Sub Cetate – I. Olteanu.

Detalii:

Se închide din nou circulației auto strada Cetății din Florești/Somată de primarul Bogdan Pivariu, compania Del Gaz s-a angajat că termină intervențiile pe arteră până la finalul lunii august/Traseu deviat pentru linia M21

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare