Închide

Telenovela parking-ului de pe Negoiu, episod nou: „Până nu corespunde clădirea avizului, nu dăm autorizația de funcționare”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - apr. 25, 2018 0 648

Telenovela parking-ului de pe cea mai aglomerată stradă a Clujului, telenovelă ce se întinde deja de șapte ani, nu are sfârșit prea curând: parking-ul nu are nici azi aviz de funcționare de la Pompieri, deși Primăria promitea că mănășturenii vor putea parca aici în aprilie – e doar cel mai recent termen, după cel din februarie sau, respectiv, la sfârșitul anului trecut.

„A fost un coleg săptămâna trecută în inspecție, mai au de lucru”, spune prim-adjunctul ISU Cluj Pavel Bălțaru. „Nu mult, mai lucrau la ceva, dar sunt pe calea cea bună”. Acesta avertizează că ISU nu va da autorizație de funcționare până când clădirea respectă cerințele din avizul dat la începutul lucrării. „Dacă nu se respectă cerințele din aviz, obiectivul nu oferă siguranță celor care-l folosesc. În documentația care a trecut pe la noi au fost măsuri de îndeplinit constructive, cum ar fi marcarea căilor de evacuare. Până nu corespunde clădirea avizului, nu dăm autorizația de funcționare”.

Una dintre problemele ce rămăseseră de rezolvat era o rețea de conducte de evacuare a fumului produs din incendii, din zona scărilor de acces. La fața locului acestea au fost montate și, spun muncitorii, acum se fac ultimele reparații.

Citește și:

Au venit să facă recepția parking-ului de pe cea mai aglomerată stradă a Clujului, riveranii mai așteaptă până când au locuri de parcare. Șurubaru: „e un lucru mai de durată, nu merge de pe o zi pe alta”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu