Închide

Au venit să facă recepția parking-ului de pe cea mai aglomerată stradă a Clujului, riveranii mai așteaptă până când au locuri de parcare. Șurubaru: „e un lucru mai de durată, nu merge de pe o zi pe alta”

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - dec. 04, 2017 1 1172

Dacă locuiți pe cea mai aglomerată stradă a Clujului, Mehedinți din Mănăștur, și sperați că în acest an în sfârșit, după telenovele ce s-au întins pe cinci ani, puteți beneficia de un loc de parcare în parking-ul de pe Negoiu unde lucrările s-au finalizat azi, aflați că mai e cale lungă până să ajungeți acolo.

Comisia de recepție a Primăriei Cluj-Napoca a inspectat azi clădirea cu cinci nivele și 372 locuri de parcare de pe Mehedinți – e un prim pas în procedura de recepție, care durează cam o săptămână, timp în care sunt verificate lucrările și structura, sunt făcute observații privind eventualele execuții neconforme și se dau termene de reparare. Pentru că verificarea durează, recepția va fi gata după cam o săptămână, estimează pentru actualdecluj.ro city managerul Gheorghe Șurubaru. Urmează apoi obținerea avizului de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și predarea în final a clădirii către Serviciul Parcări de la Primăria Cluj-Napoca, printr-o Hotărâre de Consiliu Local – deci e nevoie și de convocarea unei ședințe a consilierilor. „O dată ce se încheie recepția și sunt remediate toate neregularitățile poate fi predat către serviciul public de Parcări, care ]l va admnistra”, spune Șurubaru. L-am întrebat cât durează toate aceste proceduri, în cel mai bun caz, când nu există nicio deficiență de reparat, și dacă totuși toate aceste proceduri ar putea fi terminate în acest an. Singurul răspuns – „e puțin probabil să nu fie chiar nimic de reparat”. „Cei de la parcări trebuie să vadă lista de priorități, se depun cereri pentru parcări, se întocmesc abonamente. Deci e un lucru mai de durată, nu merge de pe o zi pe alta”, a spus Șurubaru, fără să estimeze cam cât e această „durată”.

Citește și:

VIDEO Cum arată parking-ul de pe cea mai aglomerată stradă a Clujului înainte de recepție

Un comentariu

Scrie un comentariu