Închide

Teatrul Puk face spectacole pentru copii în curtea Muzeului de Artă

ActualitateCultură by Actual de Cluj - iun. 21, 2020 0 58

Poveștile prezentate de artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” vor putea fi urmărite „pe viu”, după săptămâni în care spectacolele s-au difuzat on line. Reprezentațiile pentru copii vor fi date în curtea Muzeului Național de Artă din Cluj-Napoca, în perioada 27 iunie – 25 iulie, la fiecare sfârșit de săptămână, de la ora 11.

Numărul maxim de persoane admise la un eveniment este de 50 iar spectatorii trebuie să respecte o serie de reguli.

„Accesul publicului la spectacolele Teatrului „Puck” din curtea Muzeului de Artă se va face cu respectarea normelor în vigoare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Astfel, spectatorii sunt rugați să respecte toate condițiile impuse de starea de alertă și să poarte mască de protecție. De asemenea, este recomandat să ajungă mai devreme cu aproximativ 30 de minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza verificării temperaturii. Persoanele care nu acceptă să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. De asemenea, va fi interzisă intrarea persoanelor care manifestă febră sau probleme respiratorii. Spectatorii își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant pus la dispoziție de organizatori. Consumul de alimente și băuturi în locație este interzis, cu excepția băuturii în recipiente individuale, cu capac (fără paie de unică folosință) și a mâncării ambalate individual, sigilate, conform normelor în vigoare”, au anunțat cei de la Teatrul Puck.

Care este programul spectacolelor

Sâmbătă, 27 iunie va fi prezentat spectacolul „Turnuleţul”/„Tornyocska”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó (în limba maghiară), iar pentru duminică, 28 iunie, este programat spectacolul „Dănilă Prepeleac” (în limba română), în regia lui Traian Savinescu.

De asemenea, sâmbătă, 4 iulie, va fi prezentat spectacolul„Szegény Dzsoni és Árnika”/ „Sărmanul Djoni și Árnika” (în limba maghiară), iar duminică, 5 iulie „Călătorie în lumea poveștilor” (în limba română), ambele în regia Ibolyei Varga.

În 11 iulie este programat spectacolul „Jancsi és Juliska”/ „Hansel și Gretel”, (în limba maghiară), în regia Ibolyei Varga, iar duminică, 12 iulie „Cartea cu Apolodor” (în limba română), în regia regretatei Mona Marian.

Totodată, sâmbătă, 18 iulie, este programat spectacolul „Micimackó”/ „Ursulețul Winnie Pooh” (în limba maghiară, în în regia lui Kovács Ildikó). Tot sâmbătă, însă de la ora 18, este programată avanpremiera spectacolului „Vasilache și Marioara în jurul lumii”, în regia lui Ionuț Constantinescu.

Pentru weekendul 25-26 iulie sunt programate spectacolele „Meseszőnyeg”/ „Covorașul fermecat” (în limba maghiară, regia Varga Ibolya), respectiv premiera spectacolului „Vasilache și Marioara” (în limba română, regia Emilia Nechita).

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu