Închide

TAS menție depunctarea CFR-ului. Măsura e doar provizorie! La ce poate spera formația din Gruia

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 13, 2015 0 605

CFR Cluj a trimis săptămâna trecută o solicitare Tribunalului de La Lausane prin care cerea ca măsură provizorie ridicarea sancțiunilor primite în România, adică depunctarea cu 24 de puncte și interdicția la transferuri.

Forul de judecată elvețian a analizat propunerea, dar a respins-o, clubul fiind informat astăzi de acest lucru. Această hotărâre e aparte de cazul proprius zis, întrucât dosarul pentru primirea punctelor se va judeca abia în următoarele luni.
CFR Cluj rămâne până atunci cu sanțiunile, cu depunctarea și intezicerea dreptului de a face transferuri. Acestea au fost dictate de comisiile FRF în februarie, după ce clubul nu și-a onorat plățile salariilor către foştii jucători Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Daniel Stana, Liviu Ganea şi Vasile Maftei.

CFR s-a blindat la TAS. El este omul “minune” angajat de club pentru a recupera punctele! În trecut a mai obținut o victorie zdrobitoare împotriva FRF

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.