Închide

EXCLUSIV Glumă sinistră pregătită de fanii lui “U” la derby-ul cu rivalii de la CFR. Simulacru funerar- “R.I.P.” CFR Cluj

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 13, 2015 0 3635

Fanii Universității se pregătesc pentru returul cu CFR din semifinalele Cupei României , meci care va avea loc pe 1 aprilie, pe Cluj Arena.

Suporterii “studenților” așteaptă partida și speră într-o calificare în ultimul act, după 0-0 în Gruia. Mai mult, o parte a galeriei vrea să-și ironizeze rivalii prin simularea unei procesiuni funerare. Aceștia, susțin sursele actualdecluj.ro, au comandat un coșciug pe care vor apărea însemnele CFR-ului și vor defila cu el prin oraș în ziua meciului, simulând înmormântarea echipei din Gruia.
Nu este prima acțiune de acest gen în fotbal. În 2011, în Italia, peste 20.000 de suporteri ai echipei Genoa au ieșit pe străzile orașului purtând un sicriu drapat în culorile Sampdoriei, marea rivală retrogradând în acel an. „Văduve îndoliate” au bocit lângă sicriu într-un alai întreg format din bocitoare, preoți și familii îndoliate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.