Închide

Tânăra care a înșelat lumea că oferă cazare pentru Untold lovește din nou. A păcălit gospodinele din Cluj că le face sarmale de Sărbători

Uncategorized by Actual de Cluj - dec. 28, 2022 0 764

O tânără din judeţul Cluj, cu experienţă în înşelătorii, nu a ratat ocazia sărbătorilor de iarnă să mai dea din nou câteva lovituri. Foloseşte o metodă pe care a pus-o bine la punct: cere avans pentru platouri festive şi sarmale, pe care apoi nu le mai oferă clienţilor. Mai multe familii s-au trezit chiar în ziua de Crăciun şi cu banii luaţi şi cu masa goală, arată observatornews.ro.

Nimănui nu i s-a părut suspect faptul că cerea toți banii în avans. Numai că, atunci când sosea ziua în care trebuia să livreze mâncarea, găsea motive pentru a amâna acest lucru, iar în cele din urmă nu mai răspundea la telefon.

Până în prezent, doar o singură persoană a depus plângere la poliție, dar vor face acest lucru și altele în perioada următoare.

Femeia nu este la prima înșelătorie de acest fel, În trecut închiria un apartament fictiv celor care intenționau să meargă la UNTOLD, folosind în anunț pozele unei case din Spania. După ce le încasa avansul, nu mai răspundea la telefon. A făcut acest lucru cu 15 persoane și a fost condamnată pentru înșelăciune la un an și jumătate de închisoare cu suspendare, dar și la muncă în folosul comunității.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare